Καλάθι

Καθρέπτης ασφαλείας 60 cm απλός PARK-EC-60

Κωδικός: PARK-EC-60

Σε 1-3 ημέρες

59,50 €

Απλός καθρέπτης ασφαλείας Φ60. Τοποθετείται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους. Η γωνία τοποθέτησης του μπορεί να ρυθμιστεί από την ειδική βάση που διαθέτει. Με γείσο, κατάλληλος για τοποθέτηση σε σωλήνα Φ48.

Ο κυρτός καθρέπτης ασφαλείας PARK-EC-60 είναι οικονομικός αλλά ταυτόχρονα ποιοτικός και με μεγάλη αντοχή. Το πολυκαρβονικό υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένος είναι υψηλής ποιότητας και δίνει καθαρή εικόνα στον χρήστη.

Η επιφάνεια του καθρέπτη είναι κατασκευασμένη από ειδικό εύκαμπτο πολυκαρβονικό το οποίο του επιτρέπει να επιστρέψει στο αρχικό του σχήμα μετά από παραμόρφωση.

Η βάση στήριξης του καθρέπτη ασφαλείας PARK-EC-60 είναι εύκολη στη ρύθμιση της γωνίας του καθρέπτη. Έτσι ο χρήστης μπορεί με απλά βήματα να ρυθμίσει τη γωνία του καθρέπτη για να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Ο καθρέπτης ασφαλείας PARK-EC-60 είναι κατάλληλος για στήριξη σε σωλήνα με διατομή Φ48mm. Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να τον στηρίξετε σε τοίχο μπορείτε να προμηθευτείτε, με μικρό κόστος, τον ειδικό αντάπτορα μετατροπής της στήριξης του καθρέπτη.

Τρόποι Πληρωμής

  • Πληρωμή με Αντικαταβολή
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
  • Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Τρόποι Αποστολής

  • Αποστολή στο χώρο σας Δευτέρα – Παρασκευή. Για παραδόσεις απογεύματα ή Σάββατο υπάρχει extra χρέωση.
  • Παραλαβή από τα καταστήματά μας
Δείτε και αυτά

Δελτίο Νέων